Slogan StoringsMelder.nl

Herkent u dit?

  • Het vinden van de juiste persoon om een storing te melden kost teveel tijd
  • Het aannemen van telefonische meldingen kost te veel tijd
  • Een storing wordt helemaal niet gemeld omdat dit te ingewikkeld is
  • De monteur weet niet precies waar hij moet zijn
  • De monteur kan de storingsmelder niet bereiken

Verbeter je klantcontact

Laatst was er een beamer defect. Het heeft mij een half uur gekost voordat ik de juiste persoon had gevonden om dit te melden.

StoringsMelder.nl gebruikt een unieke QR-code per asset. Iedereen kan eenvoudig een storing melden – eventueel met foto’s – door de QR-code met zijn mobiele telefoon te scannen. Een aparte app is hiervoor niet nodig.

De QR-code bevat de locatiegegevens zodat de monteur precies weet waar deze moet zijn. Dankzij de foto’s van de melder en de bekende informatie over het asset, weet de monteur direct wat hij mee moet nemen.

Hoe het ook kan

Elke storing die niet wordt gemeld – om wat voor reden dan ook – wordt ook niet opgelost. Dit kan leiden tot ontevreden klanten, of een verlaging van het serviceniveau.

StoringsMelder.nl maakt het mogelijk om storingen automatisch door te zetten naar de juiste leverancier. Dat scheelt twee telefoongesprekken.
Als beheerder is het uiteraard ook mogelijk om handmatig de binnengekomen meldingen te beoordelen en door te zetten naar een reparateur.

Customer Success Stories

Koffie moet altijd blijven vloeien voor Nederlanders

Nederlanders behoren tot de grootste koffiedrinkers van de wereld 🌐 Ieder jaar consumeren we zo’n 18,6 miljard (!) koppen koffie ☕, waarvan meer dan de helft op het werk. Je begrijpt dat koffieautomaten op de werkplek voor Nederlanders daarom cruciaal zijn. En dat het belangrijk is dat ze altijd functioneren.

Een rondje koffie op de werkvloer is misschien wel net zo onmisbaar als een internetverbinding voor een bedrijf 🛜. Eventuele storingen aan een koffieautomaat moeten dan ook zo snel mogelijk kunnen worden opgelost. Van Zelst, leverancier van koffieautomaten aan bedrijven door heel Nederland, gebruikt daarvoor StoringsMelder.nl. ‘Door centraal inzicht in meldingen kan de juiste persoon een storing snel verhelpen ✅ en kunnen werknemers weer genieten van een lekkere kop koffie.’

Lees het verhaal van Van Zelst en StoringsMelder.nl hier

Praktijkvoorbeeld

Hiernaast staat een video (2 minuten) die laat zien hoe Herculan, een klant van Connata, StoringsMelder.nl toepast bij haar klanten.

Melder

Beheerder

Reparateur

Facilitair Management

 

Industriële installaties

Veiligheid

Buitenruimte

Ga ook aan de slag met StoringsMelder.nl!

Neem contact met mij op

Bereik ons via:

Telefoon

085 – 0656 761

E-mail

info@connata.nl

Bezoekadres

Boogschutterstraat 1-43
Apeldoorn

Postadres

Postbus 4332
7320 AH  Apeldoorn