Easymap

Online documentenbeheer voor de vastgoedprofessional

Projectmanager

Creëer uw eigen projectendossier. Met uw eigen bedrijfslogo. Alle gebouwdocumenten op één centraal platform. Per persoon toegankelijk gemaakt.

Vastgoedadviseur

Inspecties, tekeningen en onderhoudsplanningen vormen de basis voor gedegen gebouwbeheer. Easymap zorgt dat deze informatie niet verloren gaat.

Gebouwbeheerder

Inspecties, NEN 3140 keuringen, vergunningen en tekeningen. Als gebouwbeheerder wilt u zelf controle hebben over alle relevante documenten.

Wat zeggen onze klanten?

Al 30 jaar werken ze samen met corporaties, gemeentes, projectontwikkelaars en rijksoverheden. Ramon Grootelaar, adviseur Beheer & Onderhoud van Nibag, legt uit waar zij Easymap voor gebruiken. Lees meer…

Het artikel in De ingenieur van 15 mei 2015 gaat in op nieuwe technieken in de bouw. Hierin geven ze uitleg over de lasermeter waarmee gebouwen in 3d worden opgemeten. Ook wordt Easymap genoemd: het digitale gebouwbeheersysteem in de cloud.

Innovaties in de bouwsector volgen elkaar nauw op. De  technieken zijn vooral bedoeld om het werk sneller, accurater en overzichtelijker te maken. De lasermeter en Easymap zijn daar twee voorbeelden van. Lees het hele artikel om hier meer over te weten te komen.

Op 21 mei ging Connata in op de kansen en risico’s van de ‘cloud’ tijdens een symposium van het KIVI in Den Haag met als titel: “Het Nieuwe Gebouwbeheer”.

Het symposium werd georganiseerd door Het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI)  in Den Haag. Tijdens deze lezing stonden trends en innovaties voor vastgoedbeheerders, woningcorporaties en facilitair managers centraal. Erik Otto van Connata was één van de vijf sprekers. Hij ging in op de voordelen en kansen die de Cloud biedt tijdens de beheerfase van vastgoed, maar belichtte ook de risico’s en de aandachtspunten. Uiteraard werd ook Easymap besproken, één van de eerste cloud diensten voor gebouwbeheer.

“De implementatie is nog niet helemaal afgerond, er moeten nog verschillende documenten gedigitaliseerd worden. Maar met de facilitaire dienst werken we er al mee en ik vind het een verademing.”

Geesje Westra, Openbare Scholengemeenschap Piter Jelles

Lees het hele artikel uit het weekblad “Facilitair & Gebouwbeheer”.

 

 

 

Tarieven Easymap

Pakket 1 – Professional

Ideaal voor de ZZP-er in de vastgoedsector.

Inbegrepen:

  • Onbeperkt aantal projecten
  • Onbeperkt aantal partijen uitnodigen om gegevens mee te delen
  • 1 gebruikersaccount
  • 1 GB opslag

Bedrag: € 29 / maand

Pakket 2 – Project team

Ideaal voor kleine teams.

Inbegrepen:

  • Onbeperkt aantal projecten
  • Onbeperkt aantal partijen uitnodigen om gegevens mee te delen
  • 5 projectbeheerders
  • 5 GB opslag

Bedrag: € 59 / maand

Maatwerk

Grote teams kunnen wij een maatwerkoplossing bieden.
Denk aan meer projectbeheerders of een grotere opslag.
Klanten kunnen ook gebruik maken van een Escrow dienst waar een kopie van hun gegevens komt te staan. Mocht er iets met Connata gebeuren dan kunnen klanten gegarandeerd bij hun data komen.
Klanten krijgen een eigen URL met hun bedrijfsnaam om in te kunnen loggen op Easymap.
Neemt u contact op met Connata voor meer informatie hierover.

Meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en een accountmanager van Connata neemt contact met u op.