IT professionals

 

Zekerheid en vrijheid gaan wél samen

Connata is het detacheringsbureau uit Apeldoorn dat het nét even anders doet. Zo krijg je direct een vast dienstverband en je totale salaris bestaat uit 70% van je omzet!

Bij Connata staan onze medewerkers op de eerste plaats. Nu zeggen wel meer bedrijven dat, maar dat we bij Connata doen wat beloven blijkt uit ons beloningsbeleid.

Het hybride beloningsbeleid van Connata is een ideale tussenvorm tussen freelancer en een dienstverband bij een gewone detacheerder.
Als freelancer heb je geen zekerheid en heb je geen inkomen bij ziekte of idleness. En bij een gewone detacheerder krijg je veel minder betaald; en ook daar is je baanzekerheid beperkt als je wat langer idle bent.

Zoals gezegd is 70% van je omzet bestemd voor jou. Een deel daarvan krijg je iedere maand als vast salaris, het andere deel krijg je als bonus uitgekeerd. De bonus ontvang je iedere 12 maanden. De bonus is gelijk aan 70% van je omzet minus alle direct aan jou gerelateerde kosten, zoals: reeds uitbetaald salaris, loonbelasting, pensioen, leaseauto, reiskostenvergoeding, enz.

Met het Connata Concept ben jij in control over wat je verdiend!
Bekijk een scenario van je inkomsten.

Werk

Wat ga je doen bij Connata? Nadat je in dienst bent gekomen gaan wij aan de slag om voor jou een opdracht te vinden bij een klant in je eigen regio. Om die manier houden wij jouw reistijd beperkt.

Connata specialiseert zich in DevSecOps: oftewel, softwareontwikkelaars, security specialisten en systeembeheerders.

Cultuur

De Connata Cultuur is er één van openheid en eerlijkheid. We zijn transparant, we doen wat ze zeggen en we zeggen wat we doen.

Bij ons werken mensen die passie hebben voor hun werk. Dat blijkt ook uit de kennisdeelsessies die regelmatig worden georganiseerd.
Zo kun je als systeembeheerder op die manier je programmeerkennis bijspijkeren; handig voor als je een scriptje moet maken om een beheertaak te automatiseren. En een beveiligingsspecialist deelt kennis over beveiligd software ontwikkelen aan programmeurs. Of een systeembeheerder die aan beveiligingsspecialisten uitlegt hoe de security procedures die bedacht worden beter kunnen aansluiten in de praktijk.

Kennis vinden we bij Connata erg belangrijk. Iedere medewerker is dan ook verplicht om minimaal 5 dagen per jaar te besteden aan training. Zo blijf je ook over een paar jaar nog waardevol voor je klanten.
En dat is beter voor iedereen!

Geïnteresseerd?
Bel nu 085-0656761 of laat een bericht achter

Geïnteresseerd?

Heb je een afgeronde HBO of WO informatica opleiding? Komt dan eens praten over de mogelijkheden als Connata Consultant. Bel gerust of laat een berichtje achter.
Jij bent aan zet voor de volgende stap in jouw toekomst!

Neem contact op

Connata is altijd op zoek naar nieuwe Consultants. Laat je CV en je contactgegevens achter en wij nemen contact met je op!

    Ik geef Connata toestemming om mijn gegevens voor de duur van een jaar op te slaan en toe te voegen aan de talentpool zodat Connata mij op de hoogte kan houden van andere vacatures. Connata stuurt mij na de duur van een jaar het verzoek via de e-mail of ik wederom met een jaar verlenging op de hoogte wil worden gehouden van vacatures. Als je geen toestemming geeft dan verwijderen wij je gegevens na vier weken. Ik geef toestemming